LOVITI UN LEMING - JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

LOVITI UN LEMING - JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

Cele mai populare JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

Descrierea jocului Loviti un Leming:
Suntem siguri ca o sa va distrati si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de foarte multe personaje. Am pregatit pentru voi dragi copii astazi un nou joc 2019 cu Grizzy si Lemingii, un joc Boomerang in care suntem siguri ca alaturi de Grizzy sa reusiti sa acumulati multe puncte intr-un timp foarte scurt. Acest joc Grizzy si Lemingii este o noua provocare de la carnvalalul Boomerang, unde dragi prieteni astazi o sa vedeti ca aceste personaje sunt implicate, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa loviti fiecare Leming care sare din gaura folosind ciocanul de carnaval, astfel o sa acumulati puncte cu fiecare Leming pe care il loviti, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca noi jocuri 2019 cu Grizzy si Lemingii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Loviti un Leming acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri boomerang cu grizzy si lemingii, jocuri online cu grizzy si lemingii, jocuri pentru copii cu grizzy si lemingii, jocuri de baieti cu grizzy si lemingii, jocuri 2019 cu grizzy si lemingii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 255 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Loviti un Leming, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Loviti un Leming!

Made by www.firstpixel.info