FETE CALATORESC IN JURUL LUMII - JOCURI CU PRINTESE

FETE CALATORESC IN JURUL LUMII - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Fete Calatoresc in Jurul Lumii:
Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca am adus un nou joc online pe telefon si pe tableta cu printese Disney. In acest nou joc fashion, o sa vedeti ca trei printese Disney au pornit intr-o calatorie in jurul lumii, iar voi trebuie sa le ajutati pe Tiana, Elsa si Ariel sa fie cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti o gramada de haine noi, machiaje la moda si colorate dar si coafuri si accesorii sclipitoare pe care printesele Disney sa le schimbe in calatoria in jurul lumii pe care o fac aici pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece Elsa, Tiana si Ariel vor avea nevoie de haine diferite pentru fiecare oras si haine diferite intre ele deoarece fiecare printesa Disney are propriul stil fashion pe care trebuie sa il respectati, iar voi dragi copii o sa vedeti ca multe alte jocuri pe telefon cu printese vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fete Calatoresc in Jurul Lumii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu tiana, jocuri disney cu elsa, jocuri disney cu ariel, jocuri disney pe telefon, jocuri cu elsa si ariel pe tableta online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 99 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fete Calatoresc in Jurul Lumii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fete Calatoresc in Jurul Lumii!

Made by www.firstpixel.info