ELLIE RECUPERARE ACASA - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Ellie Recuperare Acasa:
Va asteptam dragi copii si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem in fiecare zi cele mai interesante jocuri online. Astazi, am adus un nou joc online cu doctori, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online cu doctori din categoria de jocuri Barbie, un joc in care Ellie este personajul principal si o sa vedeti ca Ellie are nevoie de ajutorul vostru si sa vedeti cum puteti sa fiti cei mai buni doctori, deoarece Ellie a avut un accident, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca alaturi de Ellie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa gasiti toate tratamentele potrivite pentru ca Ellie sa se simta din ce in ce mai bine. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de acest personaj Barbie sa deveniti doctori din ce in ce mai buni, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri interesante pe telefon pe care sa le jucati alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ellie Recuperare Acasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri barbie de fete, jocuri 2019 barbie, jocuri barbie cu doctori, jocuri noi cu doctori, jocuri pe telefon cu barbie ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 295 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ellie Recuperare Acasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ellie Recuperare Acasa!

Made by www.firstpixel.info