TURNURI VERA - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Turnuri Vera:
Turnuri Vera este cel mai nou joc online pentru copii de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii suntem siguri ca va distrati de minune in cel mai scurt timp. Astazi dragi copii o sa vedeti ca aam pregatit pentru voi un nou joc 2019 in 2 jucatori, un joc de baieti cu impuscaturi si de lupte, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece acesta este un nou joc online cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati toti soldatii din acest joc sa acumuleze puncte si sa tina in siguranta turnurile Vera. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti pe toata durata acestui joc in 2 jucatori sa reusiti sa va impuscati adversarii si sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri in 2 jucatori in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Turnuri Vera acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 in 2 jucatori, jocuri de baieti in 2 jucatori, jocuri gratis in 2 jucatori, jocuri de baieti cu impuscaturi ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 280 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Turnuri Vera, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Turnuri Vera!

Made by www.firstpixel.info