PRINTESE VORBESC IN CAMPUS - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE VORBESC IN CAMPUS - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Vorbesc in Campus:
Cele mai dragute jocuri pentru fete sunt pregatite aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri Disney. Astazi, o sa va intalniti alaturi de cele mai dragute printese Disney, alaturi de care trebuie sa pregatiti diferite machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca in acest joc pentru fete, o sa va intalniti alaturi de Moana, Ariel, Anna, Elsa si Merida, care dragi copii vor veni astazi alaturi de o noua provocare fashion. Toate aceste printese Disney au mers impreuna la facultate, iar astazi trebuie sa le ajutati pe fiecare dintre aceste printese Disney sa gaseasca unele dintre cele mai dragute haine, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii pe care doar Elsa, Ariel sau Merida sa le poarte la facultate, iar noi draig prieteni suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca noi jocuri pe telefon cu printese Disney vor fi pregatite in continuare pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Vorbesc in Campus acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu moana si ariel, jocuri 2019 cu elsa si merida, jocuri cu anna si moana, jocuri cu printese disney pe telefon online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 238 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Vorbesc in Campus, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Vorbesc in Campus!

Made by www.firstpixel.info