TRACTOR TRAGE TRENUL - JOCURI CU TRACTOARE

TRACTOR TRAGE TRENUL - JOCURI CU TRACTOARE

Cele mai populare JOCURI CU TRACTOARE

Descrierea jocului Tractor Trage Trenul:
Un nou joc 3D de baieti apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi o gramada de provocari interesante. Astazi, o sa vedeti ca in acest joc 3D cu camioane, 3d cu trenuri si 3d de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Voi dragi prieteni o sa conduceti un tractor 3D, alaturi de care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe reusind sa tractati trenuri 3D, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte ajungand pana la finalul acestui joc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti pana la finalul fiecarui nivel, iar voi dragi copii o sa aveti foarte multe puncte si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi veti avea cel mai mare punctaj, iar noi vom aduce in continuare multe alte jocuri 3D cu tractoare si jocuri 3D cu camioane pentru copii pe care sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tractor Trage Trenul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu tractoare, jocuri 3d cu trenuri, jocuri 3d de baieti, jocuri noi cu tractoare, jocuri de baieti cu trenuri online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 89 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tractor Trage Trenul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tractor Trage Trenul!

Made by www.firstpixel.info