OMG WORD POP - JOCURI EDUCATIVE

Cele mai populare JOCURI EDUCATIVE

Descrierea jocului OMG Word Pop:
Va asteptam sa intrati si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni ne dorim ca impreuna sa jucam cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de indemanare si joc educativ pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc online cu litere, in care dragi prieteni trebuie sa asezati fiecare litera in locul potrivit, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece cu fiecare nivel pe care il deschideti, o sa reusiti sa creati foarte multe cuvinte in engleza, lucru care o sa va ajute sa invatati foarte multe cuvinte noi in limba engleza, iar voi dragi copii o sa acumulati foarte multe puncte in acelasi timp, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati. Acesta este un nou joc 2019 pe telefon si pe tableta din categoria de jocuri Educative, astfel ca va asteptam intr-un numar cat mai mare sa va intalniti alaturi de noi jocuri distractive aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului OMG Word Pop acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 educative, jocuri cu litere, jocuri noi educative, jocuri pentru copii educative, jocuri de creat cuvinte online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 201 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre OMG Word Pop, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul OMG Word Pop!

Made by www.firstpixel.info