MONSTER TRUCK CASCADORII PORT - JOCURI CU MASINI

MONSTER TRUCK CASCADORII PORT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Monster Truck Cascadorii Port:
Doar daca intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni o sa vedeti ca in cel mai scurt timp cele mai noi jocuri de baieti pe care le puteti vedea doar aici pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi un nou joc 2019 in 2 persoane, un joc cu camioane 3D monster truck, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece trebuie sa fiti siguri ca puteti sa castigati cat mai multe curse la care veti participa. Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc in 2 persoane cu camioane Monster Truck 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte castigand cat mai multe curse cu aceste camioane, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, vom continua sa aducem diferite alte jocuri 3D de curse pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Monster Truck Cascadorii Port acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri cu camioane 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu monster truck 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 350 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Monster Truck Cascadorii Port, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Monster Truck Cascadorii Port!

Made by www.firstpixel.info