DISTRUGETI CASTELUL - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Distrugeti Castelul:
Un nou joc online 3D de baieti si de indemanare apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc de baieti online, in care trebuie sa distrugeti un castel 3D. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc gratuit, o sa reusiti sa va distrati cautand in fiecare castel 3D pe care noi il prezentam ,fiecare cub pe care il puteti distruge, astfel incat castelul vostru sa aiba din ce in ce mai putine cuburi 3D, in sa in acelasi timp, sa nu se distruga complet fara ca voi sa distrugeti aceste cuburi. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa acumulati foarte multe puncte distrugand fiecare castel 3D din fiecare nivel pe care noi l-am pregtit. Cu fiecare castel 3D pe care il distrugeti, o sa aveti nivele noi cu diferite alte tipuri de castele, cu noi culori dar si cu mai multe etaje, ceea ce o sa faca acest joc 3D online din ce in ce mai interesant. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Distrugeti Castelul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d, jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri pentru copii 3d, jocuri de baieti, jocuri de indemanare 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Distrugeti Castelul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Distrugeti Castelul!

Made by www.firstpixel.info