NOVA SARPE 3D - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Nova Sarpe 3D:
Un nou joc 3D cu biciclete este publicat pe site-ul nostru si este numit Bicicleta Subacvatica, un joc de indemanare in care trebuie sa aratati ca stiti sa mergeti cu bicicleta pe sub apa. Stim cat de nebunesc suna acest lucru, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe, deoarece este un nou joc 3D de baieti, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa mergeti cu bicicleta subacvatica, o bicicleta 3D pe care noi am pregatit-o special pentru voi cat mai departe pe un drum sub apa. Voi o sa va aflati pe toata durata acestui joc 3D sub apa, dotati cu un tub de oxigen pentru ca omul de pe bicicleta sa poata respira, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa colectati catm ai multe obiecte ca si premii si sa acumulati foarte multe puncte. Trebuie sa aveti cel mai mare punctaj in acest joc 3D cu biciclete pentru baieti, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp puteti sa pedalati foarte repede folosind tastele SAGETI si o sa ajungeti sa deschideti noi nivele. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Nova Sarpe 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu biciclete, jocuri 3d cu biciclete, jocuri de baieti 3d, jocuri noi 3d, jocuri de baieti cu biciclete online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 130 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Nova Sarpe 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Nova Sarpe 3D!

Made by www.firstpixel.info