CONDUCETI MASINI FERRARI - JOCURI CU MASINI

CONDUCETI MASINI FERRARI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Conduceti Masini Ferrari:
Tuturor baietilor le plac masinile Ferrari, astfel ca astazi ma adus un nou joc 3D de curse in care sa conduceti cele mai rapide masini Ferrari 3D. Am adus astazi dragi copii o super provocare cu curse 3D de baieti, in care o sa vedeti cat de multe tipuri de masini Ferrari de curse vor fi pregatite in micul nostru garaj. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa conduceti cele mai rapide masini Ferrari de pe site-ul nostru pe unele dintre cele mai dificile trasee cu curbe stranse si multe consecutive, astfel ca trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru si sa conduceti aceste masini 3D in cel mai rapid mod, insa fara sa faceti vreun accident. Pentru a avea cel mai mare punctaj, trebuie sa aveti si cel mai rapid timp pe cate un lap, astfel o sa deschideti diferite alte tipuri de masini Ferrari aici pe site-ul nostru si o sa vedeti ca noi jocuri de baieti vor aparea in cel mai scurt timp. Pentru a tine sub control masinile Ferrari 3D pe care noi le pregatim in aceste curse, trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Conduceti Masini Ferrari acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ferrari, jocuri cu masini ferrari, jocuri 2019 cu masini ferrari, jocuri de curse 3d, jocuri 3d cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 382 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Conduceti Masini Ferrari, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Conduceti Masini Ferrari!

Made by www.firstpixel.info