SPALATI MASINA SPORT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Spalati Masina Sport:
Toti baietii vor gasi cel mai nou joc 3D de pe site-ul nostru numit Spala Masina Sport, un joc 3D pentru copii cu masini sport extrem de rapide si de frumoase. Doar daca intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa aveti ocazia dragi copii o sa vedeti care sunt cele mai noi si cele mai interesante jocuri online, iar astazi Spala Masina Sport este cea mai noua provocare de pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc cu masini 3D, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte rapizi, deoarece este un nou joc 3D cu masini sport, in care toate masinile care apar in fata voastra vor fi foarte rapide si foarte murdare, iar misiunea voastra este ca pana la finalul unui ciclu de spalat din aceasta spalatorie automata, fiecare masina sport 3D de curse si de oras care intra, sa fie curata ca lacrima. Pentru ca masinile sa fie curate la iesire, am pregatit foarte multe produse speciale de curatat dar si ustensile de spalat masina cu apa si bureti speciali folosind MOUSE-ul. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spalati Masina Sport acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini online, jocuri de baieti cu masini sport, jocuri cu masini sport, jocuri pentru copii cu masini, jocuri 3d de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 199 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spalati Masina Sport, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spalati Masina Sport!

Made by www.firstpixel.info