TANK WARS - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Tank Wars:
Tank Wars este cel mai nou joc online pentru copii pe care le gasiti chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro in diferite categorii de jocuri. Astazi, o sa vedet ica Tank Wars este cel mai nou joc online in 2 jucatori, cu tancuri, un joc pentru copii in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc de baieti, alaturi de cele doua tancuri, o sa acumulati foarte multe puncte intr-un timp foarte scurt. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi trebuie sa controlati cele doua tancuri in acest mic razboi, lucru care nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece este singurul mod in care folosind tancurile celor 2 jucatori, o sa reusiti sa distrugeti toate zidurile si o sa reusiti sa impuscati tancurile adversarilor, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj in acest joc cu 2 jucatori pentru copii, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti cu tancuri si jocuri cu impuscaturi vor fi pregattie sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tank Wars acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu tancuri, jocuri cu tancuri cu impuscaturi, jocuri 2019 cu tancuri, jocuri cu 2 jucatori online, jocuri de baieti cu 2 jucatori online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 641 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tank Wars, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tank Wars!

Made by www.firstpixel.info