SIMULATOR MECANIC DE MASINI - JOCURI CU MASINI

SIMULATOR MECANIC DE MASINI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Simulator Mecanic de Masini:
Intrati pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai bune jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am adus un nou joc 2019 cu Masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Acest nou joc 3D simulator de baieti este cu masini stricate, in care trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece dragicopii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, trebuie sa deveniti cei mai buni mecanici de masini 3D de pe site-ul nostru, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti bine pregatiti si sa va dati seama ce are fiecare masina 3D din acest joc. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie ca pana la finalul acestui joc pentru copii, sa reusiti sa reparati cat mai multe masini 3D de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, o sa deveniti cei mai buni mecanici de masini 3D de pe site-ul nostru, unde foarte multe alte jocuri pentru copii de baieti si cu masini 3D vor continua sa apara aici ep site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Mecanic de Masini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri online cu masini, jocuri gratis cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 212 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Mecanic de Masini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator Mecanic de Masini!

Made by www.firstpixel.info