ADAM SI EVA 6 - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Adam si Eva 6:
Adam si Eva 6 este noul nostru joc pentru copii pe care dragi prieteni le puteti juca gratuit online, iar astazi o sa vedeti ca am adus un nou joc 2019 de indemanare si de aventura, in care o sa vedeti ca Adam este personajul principal. Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc nou de baieti, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa il ajutati pe Adam sa ajunga foarte departe, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de Adam, sa deveniti foarte puternici si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de Adam, o sa faceti miscarile potrivite si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa aveti cel mai mare punctaj alaturi de Adam si o sa reusiti sa o salvati pe Eva, lucru care o sa va aduca diferite alte jocuri 2019 de aventura si jocuri de baieti pe care voi sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Adam si Eva 6 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de aventura, jocuri de baieti online, jocuri noi de baieti, jocuri gratis de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 80 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Adam si Eva 6, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Adam si Eva 6!

Made by www.firstpixel.info