MARIO SI BONZAI - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Bonzai:
Mario si Bonzai este cel mai nou joc online de aventura de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro iar voi il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta. Acesta este un nou joc de baieti si pentru copii aici pe site-ul nostur jocuri-friv.ro, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca alaturi de Mario, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece este o noua provocare de indemanare. Acesta nu este un joc obisnuit cu Mario, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, Mario trebuie sa sara de pe o platforma pe alta, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reuseasca sa aiba cat mai multe puncte, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa sariti de pe o platforma pe alta in cel ami scurt timp, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de Mario, o sa puteti ca in acest joc, sa colectati cat mai multe monezi si veti vedea ca diferite alte jocuri 2019 cu Mario de baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Bonzai acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu mario, jocuri de baieti cu mario, jocuri pentru copii cu mario, jocuri de baieti online, jocuri noi de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 140 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Bonzai, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Bonzai!

Made by www.firstpixel.info