NARUTO VS ONE PIECE - JOCURI CU NARUTO

Cele mai populare JOCURI CU NARUTO

Descrierea jocului Naruto vs One Piece:
Foarte multe jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Naruto apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar voi o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca Naruto vine alaturi de o noua aventura pe care dragi prieteni o puteti juca gratuit alaturi de personajele voastre preferate, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa terminati fiecare nivel in cel mai scurt timp, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte. Astazi dragi prieteni trebuie sa il ajutati pe Naruto sa fie foarte bine pregatit, deoarece este un nou joc online de aventura si de baieti, in care alaturi de Naruto, trebuie sa ajungeti foarte departe, deoarece trebuie sa controlati doua personaje diferite cu aceleasi controale, lucru care nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa treceti de la un nivel la altul si sa fiti siguri ca alaturi de Naruto o sa deveniti adevarati eroi si ca o sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Naruto vs One Piece acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu naruto, jocuri de baieti cu naruto, jocuri pentru copii cu naruto, jocuri gratis cu naruto, jocuri de baieti online, jocuri de baieti cu naruto online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Naruto vs One Piece, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Naruto vs One Piece!

Made by www.firstpixel.info