HELIX INFRICOSATOR - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Helix Infricosator:
Helix Infricosator este cel mai nou joc online 3D de indemanare pe care il puteti gasi aici pe site-ul nostru, si pe care il puteti juca pe telefon si pe tableta. Astazi, dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc 3D de indemanare pentru copii, in care trebuie sa aveti cel mai mare punctaj. Suntem siguri ca ati mai jucati pe jocuri-friv.ro multe alte jocuri 3D Helix, astfel ca stiti regulile acestui joc, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc de baieti, sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe si sa reusiti ca alaturi de toti prietenii vostri, sa reusiti sa acumulati puncte ducand bila voastra 3D in josul imaginii. Nu o sa fie usor deloc, deoarece bila 3D din acest joc trebuie sa treaca prin locurile libere pe care noi le lasal in aceasta structura 3D, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa terminati fiecare nivel, astfel o sa aveti diferite alte skin-uri pentru bila voastra, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Helix Infricosator acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri pentru copii 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Helix Infricosator, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Helix Infricosator!

Made by www.firstpixel.info