PICTATI PERETII CASEI - JOCURI DE COLORAT

PICTATI PERETII CASEI - JOCURI DE COLORAT

Cele mai populare JOCURI DE COLORAT

Descrierea jocului Pictati Peretii Casei:
Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem petnru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi, am adus un nou joc 2019 de Colorat, insa acesta este un nou joc de colorat cu totul special, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colorati unele dintre cele mai interesante imagini, ceea ce nu o sa fie uosr deloc. Trebuie sa respectati diferite trasee cu un mic cub colorat, lucru care va colora intregul perete de pe casa, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa colorati intregul perete al casei. Folositi toate culorile in fiecare joc online de colorat de pe site-ul nostru, astfel o sa va distrati si o sa gasiti multe alte jocuri 2019 de colorat online vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pictati Peretii Casei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de colorat, jocuri online de colorat, jocuri gratis de colorat, jocuri pentru copii de colorat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 100 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pictati Peretii Casei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pictati Peretii Casei!

Made by www.firstpixel.info