STRETCHY ROAD CAR - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Stretchy Road Car:
O sa gasiti un nou joc 2019 cu masini chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro astazi, deoarece dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit. Astazi, acesta este un nou joc online de indemanare pentru copii, in care trebuie sa conduceti o masina foarte atent. Acesta nu este un joc obisnuit cu masini, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca alaturi de mouse-ul vostru, o sa reusiti sa construiti drumuri indeajuns de lungi, astfel incat masina voastra sa ajunga la finalul fiecarei cutii pe care masina voastra va merge dintr-o parte in alta. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa construiti drumul perfect, care sa nu fie nici prea scurt si nici prea lung, astfel incat masina voastra sa ajunga pe cutii si sa nu cada inainte sau dupa aceste cutii, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu masini vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Stretchy Road Car acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri cu masini de indemanare, jocuri pentru copii cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 122 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Stretchy Road Car, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Stretchy Road Car!

Made by www.firstpixel.info