SPANISH SURVIVAL QUIZ - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Spanish Survival Quiz:
Spanis Survival Quiz este noul nostru joc pentru copii cu Victor si Valentino, un joc Cartoon Network in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de noile noastre personaje. Astazi, Victor si Valentino vin alaturi de o noua provocare, deoarece dragi copii trebuie sa fiti atenti si sa raspundeti cat mai corect la toate intrebarile Cartoon Network, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii ajuati pe Victor si Valentino sa termine aceasta noua provocare, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati si sa aveti cel mai mare punctaj, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca multe alte jocuri 2019 cu Victor si Valentino aici pe site-ul nostru vor aparea curand. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spanish Survival Quiz acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pentru copii cu victor si valentino, jocuri 2019 cu victor si valentino, jocuri de fete cu victor si valentino, jocuri de baieti cu victor si valentino ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 42 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spanish Survival Quiz, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spanish Survival Quiz!

Made by www.firstpixel.info