RICKY ZOOM PUZZLE - JOCURI PUZZLE

Cele mai populare JOCURI PUZZLE

Descrierea jocului Ricky Zoom Puzzle:
Ricky Zoom este noul personaj de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri distractive pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 2019 cu Ricky Zoom, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deaorece acesta este un nou joc puzzle pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece trebuie sa asezati toate piesele puzzle in locurile potrivite, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum astazi alaturi de Ricky Zoom, care dragi prieteni a pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante imagini puzzle cu motociclete, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte, deoarece trebuie sa terminati fiecare puzzle inainte ca timpul sa expire, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri 2019 cu Ricky Zoom vor continua sa apara aici ep site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ricky Zoom Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu ricky zoom, jocuri puzzle cu ricky zoom, jocuri puzzle, jocuri online cu ricky zoom, jocuri gratis cu ricky zoom ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 67 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ricky Zoom Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ricky Zoom Puzzle!

Made by www.firstpixel.info