LUPTE 3D KUNG FU - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Lupte 3D Kung Fu:
Special pentru voi dragi copii, o sa vedeti ca astazi am adus un nou joc 3D de lupte pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am adus un nou joc de lupte kung fu, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte devenind cei mai buni luptatori kung fu 3D de pe site-ul nostru. In fiecare nivel al acestui joc 3D, voi dragi copii o sa fiti un luptator kung fu si o sa aveti in fata voastra foarte multi inamici pe care trebuie sa ii invingeti, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa va luptati cu fiecare raufacator in parte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte si sa castigati fiecare lupta kung fu 3D de pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti rapizi si agili in fiecare lupta, astfel o sa reusiti sa casigati foarte multe puncte si o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum noi jocuri de baieti 3D vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lupte 3D Kung Fu acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri 3d kung fu, jocuri de lupte, jocuri cu kung fu online, jocuri 2019 3d de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 62 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lupte 3D Kung Fu, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lupte 3D Kung Fu!

Made by www.firstpixel.info