SIMULATOR DE ANTRENAMENT C 130 - JOCURI CU AVIOANE

SIMULATOR DE ANTRENAMENT C 130 - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Simulator de Antrenament C 130:
Ne dorim sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi un nou joc 2019 Simulator cu Avioane C 130, un joc pentru copii in care trebuie sa fiti cat mai bine pregatiti, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa piloati cat mai bine fiecare avion din acest joc simulator 3D. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece este un nou joc 3D de aventura, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, puteti sa va distrati pilotand fiecare avion 3D, lucru care osa fie foarte interesant si distractiv. Trebuie sa ajungeti cat mai departe, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa distrugeti avioanele adverse, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 3D de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Antrenament C 130 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri 3d cu avioane, jocuri online cu avioane, jocuri pentru copii 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 106 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Antrenament C 130, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator de Antrenament C 130!

Made by www.firstpixel.info