CURSE CU SUNCA - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Curse cu Sunca:
Doar daca intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa reusiti sa vedeti care sunt cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii, astfel ca astazi o sa gasiti un nou joc online in 2 persoane pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un nou joc 3D cu animale si de curse, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca alaturi de toti prietenii vostri sa fiti cei mai rapizi porcusori de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca in acest joc in 2 persoane, voi dragi copii o sa acumulati multe puncte, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa controlati cei doi purcelusi, astfel incat sa ii faceti sa fie cat mai rapizi posibil. Chiar daca nu o sa fie usor deloc in acest joc 3D de curse cu animale, suntem siguri ca o sa va distrati in aceasta noua provocare in 2 persoane, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2019 cu 2 jucatori chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele Q si A.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Sunca acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu animale, jocuri 3d de curse, jocuri de curse cu animale, jocuri 3d in 2 jucatori, jocuri in 2 persoane online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 177 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Sunca, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse cu Sunca!

Made by www.firstpixel.info