AUTOSTRADA ELECTIRCA - JOCURI CU MASINI

AUTOSTRADA ELECTIRCA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Autostrada Electirca:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece am pregatit jocul Autostrada Electrica, un joc gratuit de baieti cu masini rapide in care o sa conduceti masini electrice pentru prima oara aici pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca aceste masini electrice pot sa ramana fara curent pe autostrada, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa conduceti aceste masini electrice cat mai repede posibil, insa in acelasi timp trebuie sa va ganditi sa ajungeti la statiile de incarcare, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va distrati si sa reusiti ca alaturi de toti prietenii vostri, o sa acumulati o gramada de puncte. Trebuie sa conduceti foarte atent aceste masini electrice, astfel incat sa nu faceti accident, sa depasiti cat mai multe masini pe autostrada dar si sa reusiti sa le incarcati de cat mai multe ori, astfel nu o sa ramaneti fara curent in masina si o sa ajungeti cat mai departe pe autostrada. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Autostrada Electirca acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri cu masini electrice, jocuri de baieti cu masini, jocuri online cu masini, jocuri de baieti cu masini electrice online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 73 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Autostrada Electirca, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Autostrada Electirca!

Made by www.firstpixel.info