COMBAT CUBIC ARENA - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Combat Cubic Arena:
Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 3D cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de baieti din categoria de jocuri cu Minecraft, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si rapizi, deoarece este un nou joc online cu impuscaturi, in care o sa vedeti ca personajele Minecraft vor avea nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece este un nou joc 3D Minecraft cu impuscaturi, un joc multiplayer online pentru copii, in care o sa vedeti ca personajele Minecraft sunt mici soldatei pe care trebuie sa ii controlati cat mai bine, astfel incat sa aveti cel mai mare punctaj. Chiar daca nu este usor, acesta este un nou joc Minecraft la fel ca si Counter Strike, in care trebuie sa fiti rapizi si atenti in fiecare colt, astfel incat sa va impuscati toti inamicii inainte sa se termine acest joc, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa aveti cele mai mari punctaje si o sa vedeti ca diferite alte jocuri Minecraft online de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Combat Cubic Arena acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti minecraft, jocuri 3d minecraft, jocuri minecraft 3d cu impuscaturi, jocuri multiplayer online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 82 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Combat Cubic Arena, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Combat Cubic Arena!

Made by www.firstpixel.info