MINI TENIS 3D - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului Mini Tenis 3D:
Special pentru copii atleti de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus un nou joc 3D de sport, un joc pentru copii in care sa faceti tot posibilul sa deveniti cei mai buni jucatori de tenis din lume. Acesta este un nou joc de sport 3D, in care am pregatit un teren de tenis special, cu spectatori si cei mai buni jucatori 3D de tenis de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa ii invingeti, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si sa castigati meciuri, astfel o sa castigati titluri si campionate in continuare. Mini Tenis 3D o sa devina jocul vostru preferat, iar voi dragi copii o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, folosind mouse-ul. o sa aveti parte de cele mai bune lovituri de tenis de pe site-ul nostru, unde diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri de sport vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mini Tenis 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri 3d de sport, jocuri online de sport, jocuri tenis, jocuri cu tenis online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 74 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mini Tenis 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mini Tenis 3D!

Made by www.firstpixel.info