DOCTOR DE PISICI MICI - JOCURI CU DOCTORI

DOCTOR DE PISICI MICI - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Doctor de Pisici Mici:
Tuturor copiilor le plac animalutele aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online cu Animale pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti dragi copii ca o mica pisica de pe site-ul nostru este bolnava si are nevoie de un doctor, iar voi sunteti singurii care pot sa faca aceasta pisica de pe site-ul nostru sa se simta cat mai bine. Trebuie sa fiti din nou doctori de animale aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit un adevarat salon de doctori de pisici, iar voi trebuie sa fiti cei mai buni doctori. Trebuie sa folositi toate ustensilele medicale si sa reusiti sa vedeti de ce boala sufera aceasta pisica mica, dupa care sa vedeti ce fel de tratamente se aplica pentru ca pisica sa se simta din ce in ce mai bine, iar noi suntem siguri ca pana la finalul acestui joc de fete cu pisici, o sa reusiti sa deveniti cei mai buni doctori si o sa vedeti ca diferite alte jocuri cu doctori si jocuri cu pisici vor fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doctor de Pisici Mici acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete cu pisici, jocuri cu animale, jocuri cu doctori de animale, jocuri 2019 cu doctori, jocuri 2019 cu pisici online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 93 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doctor de Pisici Mici, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Doctor de Pisici Mici!

Made by www.firstpixel.info