PARCATI JEEP 3D - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcati Jeep 3D:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti. Astazi, am adus un nou joc 3D cu masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe, deoarece acesta este un nou joc online de parcat, in care trebuie sa conduceti cat mai multe multe masini jeep de pe site-ul nostru. Acestea sunt masini 3D mai mari, pe care voi trebuie sa le conduceti cat mai bine si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa le parcati pe toate in locurile potrivite, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece vor fi pregatite diferite parcari speciale, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa conduceti cat mai bine. Vom continua sa aducem diferite alte jocuri 3D cu masini de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca noi provocari interesante de baieti vor fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcati Jeep 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti cu masini 3d, jocuri 3d de parcat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 355 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcati Jeep 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcati Jeep 3D!

Made by www.firstpixel.info