SUPRAVIETUITORUL MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

SUPRAVIETUITORUL MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Supravietuitorul Minecraft:
Supravietuitor Minecraft este noul nostru joc de baieti de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajungeti foarte departe in aceasta provocare Minecraft. Voi dragi copii o sa vedeti ca Steve Minecraft este personajul principal, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online de aventura, un joc de actiune si de indemanare in care Steve Minecraft trebuie sa supravietuiasca cat mai mult, ceea ce nu o sa fie usor, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de baieti, sa ajungeti sa va distrati si sa gasiti multe alte jocuri Minecraft de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Supravietuitorul Minecraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi minecraft, jocuri minecraft de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri minecraft de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 118 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Supravietuitorul Minecraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Supravietuitorul Minecraft!

Made by www.firstpixel.info