MINA DE AUR - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Mina de Aur:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa reusiti sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri online pentru copii de pe site-ul nostru. Astazi, o sa vedeti ca am adus o noua provocare cu mineri, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in acest joc de indemanare, o sa reusiti sa acumulati puncte daca aveti cat mai mult aur in banca, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece minerii vostri trebuie sa fie cat mai rapizi si sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa folositi toti banii sau tot aurul pe care il colectati din mina, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ajungeti sa cumparati imbunatatiri si sa faceti ca mina de aur sa fie din ce in ce mai productiva. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa deveniti cei mai buni mineri de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem noi jocuri pentru copii cu mineri pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mina de Aur acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mineri, jocuri 2019 cu mineri, jocuri online cu mina de aur, jocuri cu mina de aur online, idle gold mine ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mina de Aur, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mina de Aur!

Made by www.firstpixel.info