BUS SURFERS - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Bus Surfers:
Cel mai nou joc online 3D de pe site-ul nostru este unul Subway Surfers, in care dragi prieteni o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de noile noastre personaje, care astazi vin alaturi de o super provocare. Astazi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc 3D de aventura, in care alaturi de toate personajele 3D pe care le controlati, trebuie sa ajungeti cat mai departe intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, alaturi de toate aceste personaje, trebuie sa fugiti pe strazile din oras de toate profesoarele care incearca sa va duca la scoala inapoi. Nu o sa fie usor deloc, deoarece vor fi diferite obstacole si pericole care va asteapta pe strada, insa trebuie sa le ocoliti si o sa vedeti ca o sa aveti cel mai mare punctaj in acest joc 3D Subway Surfers online de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bus Surfers acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu subway surfers, jocuri 2019 cu subway surfers, jocuri de baieti cu subway surfers, jocuri 3d de aventura, jocuri 3d cu subway surfers online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 40 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bus Surfers, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bus Surfers!

Made by www.firstpixel.info