OFFROAD MANIA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Offroad Mania:
Suntem siguri ca voi dragi prieteni o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde am adus un nou joc online 3D cu masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de toti prietenii vostri, o sa deveniti cei mai buni soferi de masini 3D de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca o sa vedeti cum puteti ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa conduceti diferite tipuri de masini 3D offroad aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa castigati fiecare cursa 3D din acest joc, astfel o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc 3D, o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti o gramada de alte jocuri cu masini 3D si jocuri offroad de curse pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Offroad Mania acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu masini, jocuri 2019 cu masini 3d, jocuri 3d online, jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti offroad cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 184 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Offroad Mania, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Offroad Mania!

Made by www.firstpixel.info