SUPER MARIO TOON ARCADES - JOCURI CU MARIO

SUPER MARIO TOON ARCADES - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario Toon Arcades:
Va asteptam si astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem in fiecare zi cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc cu Mario, un joc in 2 jucatori in care o sa vedeti ca Mario si Luigi vor fi personajele principale si vor avea nevoie de ajutorul vostru. Astazi, o sa vedeti ca aceste doua personaje vor avea nevoie de ajutorul vostru in cea mai noua aventura in 2 jucatori de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca folosindu-va de armele celor doi sa reusiti sa distrugeti fiecare ciuperca otravitoare din fiecare nivel pe care il deschideti. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si alaturi de Mario, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca Mario si Luigi vor reveni pe site-ul nostru alaturi de cele mai noi jocuri de baieti. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI, tasta ENTER, tastele A, S, W, D si tasta SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario Toon Arcades acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu mario, jocuri noi cu mario, jocuri de baieti cu mario, mario games, super mario online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 639 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario Toon Arcades, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Mario Toon Arcades!

Made by www.firstpixel.info