BATALIA CASTEL DE NISIP - JOCURI CU AVENTURILE FRATILOR URSI

BATALIA CASTEL DE NISIP - JOCURI CU AVENTURILE FRATILOR URSI

Cele mai populare JOCURI CU AVENTURILE FRATILOR URSI

Descrierea jocului Batalia Castel de Nisip:
Ne aducem aici pe site-l nostru o gramada de distractii, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Aventurile Fratilor Ursi. In acest joc We Bare Bears, un joc Cartoon Network in care dragi prieteni trebuie sa ifti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii ajutati pe acesti frati ursi sa isi salveze castelul de nisip din mainile copiilor. Acesta este un nou joc online de baieti si de aventura, in care o sa vedeti ca toti copii vor fugi inspre castelul de nisip creat de We Bare Bears, iar voi dragi copii trebuie sa ii ajutati pe acesti ursi Cartoon Network sa isi salveze constructia. Trebuie sa loviti copii cu bulgari de nisip, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si sa aveti o tinta foarte buna, astfel intr-un timp foarte scurt, o sa ajungeti sa acumulati multe puncte si o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc online, o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu We Bare Bears vor fi pregatite sa apara aicie pe jocuri-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Batalia Castel de Nisip acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu we bare bears, jocuri online cu we bare bears, jocuri de baieti cu we bare bears, jocuri cartoon network cu we bare bears ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 55 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Batalia Castel de Nisip, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Batalia Castel de Nisip!

Made by www.firstpixel.info