AVENTURA SUBACVATICA CU BICICLETA - JOCURI CU BICICLETE

AVENTURA SUBACVATICA CU BICICLETA - JOCURI CU BICICLETE

Cele mai populare JOCURI CU BICICLETE

Descrierea jocului Aventura Subacvatica cu Bicicleta:
O noua aventura 3D va asteapta astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vdeti ca am adus o noua super provocare cu biciclete. In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca am adus pentru voi o provocare extrem de interesanta, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa reusiti sa va duceti cu bicicleta pe sub apa. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca veti merge pe sub apa folosind o bicicleta 3D, insa trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece trebuie sa ajungeti cat mai departe pe fundul oceanului sau marii, insa in acelasi timp trebuie sa fiti siguri ca nu loviti nici un peste din fata voastra. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa mergeti cat mai repede cu bicicleta 3D sub apa, iar noi va vom acorda o gramada de puncte. Castigati toate nivelele in acest joc 3D cu biciclete, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura Subacvatica cu Bicicleta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu biciclete, jocuri noi 3d, jocuri cu biciclete online, jocuri de baieti cu biciclete, jocuri 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 117 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura Subacvatica cu Bicicleta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aventura Subacvatica cu Bicicleta!

Made by www.firstpixel.info