CURVE FEVER PRO - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Curve Fever Pro:
Curve Fever Pro este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii mereu va asteptam alaturi de unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 2019 Snake, un joc multiplayer online gratuit, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece trebuie sa faceti tot posibilul ca folosind tastele SAGETI de pe tastatura, sa ajungeti sa controlati acest mic sarpe multiplayer cat mai bine posibil. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti un sarpe cat mai lung. In fiecare nivel al acestui joc Snake, o sa vedeti ca veti avea un anumit punctaj pe care trebuie sa il atingeti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa mentineti sarpele in siguranta pana aveti acest punctaj. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni inamicii vostri vor incerca sa va opreasca si sa va fure din puncte. Cu cat aveti un sarpe mai mare, cu atat de usor le va fi celorlalti sa va fure puncte, astfel ca trebuie sa folositi gloante si grenade dar si bombe cu care sa furati la randul vostru puncte. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curve Fever Pro acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri snake, jocuri 2019 snake multiplayer, jocuri cu serpi online, jocuri 2019 cu serpi, jocuri de baieti multiplayer online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 76 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curve Fever Pro, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curve Fever Pro!

Made by www.firstpixel.info