FIREBOY SI WATERGIRL MERG LA PESCUIT - JOCURI IN 2

FIREBOY SI WATERGIRL MERG LA PESCUIT - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Fireboy si Watergirl Merg la Pescuit:
Suntem pregatiti sa ne distram astazi impreuna din nou aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca dragi copii va asteptam alaturi de un nou joc in 2 jucatori aici pe site-ul nostru, un joc online gratuit cu Fireboy si Watergirl, in care trebuie sa fiti foarte rapizi pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc de baieti si de fete, o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, alaturi de Fireboy si Watergirl, sa ajungeti sa pescuiti cat mai multi pesti si cat mai mari, astfel incat sa aveti cel mai mare punctaj. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa va distrati de minune si o sa vedeti cum alaturi de Fireboy si Watergirl, o sa ajungeti sa folositi unditele cat mai repede, astfel o sa pescuiti cei mai mari pesti din rau si o sa va aduca foarte multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii o sa vedeti ca Fireboy si Watergirl vor reveni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de multe alte jocuri in 2 personaje pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fireboy si Watergirl Merg la Pescuit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu fireboy si watergirl, jocuri de baieti cu fireboy si watergirl, jocuri in 2 persoane online, jocuri in 2, jocuri de pescuit cu fireboy si watergirl ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 341 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fireboy si Watergirl Merg la Pescuit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fireboy si Watergirl Merg la Pescuit!

Made by www.firstpixel.info