CAMPION DE TENIS - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului Campion de Tenis:
Cele mai noi jocuri 3D apar pe site-ul nostru in fiecare zi, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa va distrati de minune, deoarece am adus un nou joc de sport, in care sa va jucati tenis alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc Campion de Tenis, voi dragi copii o sa va aflati pe un teren de tenis 3D, in care personajul vostru va fi un mic tenismen pe care trebuie sa il controlati in cel mai bun mod posibil, lucru care nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa castigati o gramada de jocuri de tenis chiar aici pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca oponentii din acest joc tenis vor fi foarte buni, iar voi veti juca folosind mouse-ul, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va distrati si o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa va loviti mingea de tenis cu mare putere si viteza, astfel o sa faceti punct dupa punct. Trebuie sa castigati trei puncte intr-un meci sa castigati, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti sa ajungeti cat mai departe in micul nostru turneu de tenis 3D. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Campion de Tenis acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri tenis 3d, jocuri 3d de sport, jocuri 3d de baieti, jocuri noi 3d, jocuri de sport online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Campion de Tenis, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Campion de Tenis!

Made by www.firstpixel.info