BLOCKY PARC CU DINOZAURI T REX - JOCURI CU DINOZAURI

BLOCKY PARC CU DINOZAURI T REX - JOCURI CU DINOZAURI

Cele mai populare JOCURI CU DINOZAURI

Descrierea jocului Blocky Parc cu Dinozauri T Rex:
Va pregatim mereu aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare 3D, in care trebuie sa mergeti intr-o noua lume Minecraft cu dinozauri Minecraft si sa reusiti sa supravietuiti cat mai mult. Voi dragi copii o sa vedeti ca in aceasta lume 3D Minecraft, vor fi o gramada de dinozauri 3D facuti din blocky Minecraft, un material special gasit doar in jocurile Minecraft, astfel ca dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece dragi copii o sa vedeti ca alaturi de Steve Minecraft, trebuie sa ajungeti cat mai departe in aceasta lume 3D, insa in acelasi timp, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa evitati toate pericolele din fata voastra, deoarece acesti dinozauri T Rex Minecraft vor incerca sa va distruga si sa va manance. Nu va fi usor deloc, insa o sa aveti o gramada de locuri in care sa va ascundeti si sa fugiti din fata acestor dinozauri Minecraft. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blocky Parc cu Dinozauri T Rex acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu t rex, jocuri cu dinozauri minecraft, jocuri minecraft online, jocuri minecraft de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 189 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blocky Parc cu Dinozauri T Rex, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blocky Parc cu Dinozauri T Rex!

Made by www.firstpixel.info