CRUSH TO PARTY HALLOWEEN EDITION - JOCURI DE HALLOWEEN

CRUSH TO PARTY HALLOWEEN EDITION - JOCURI DE HALLOWEEN

Cele mai populare JOCURI DE HALLOWEEN

Descrierea jocului Crush to Party Halloween Edition :
Astazi dragi prieteni o sa aveti ocazia sa gasiti aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi o sa vedeti ca incercam sa facem o super petrecere de Halloween, insa avem nevoie de ajutorul vostru sa cumparam toate decoratiile de care avem nevoie. In acest joc online, voi dragi copii o sa aveti in fata voastra pe ecran diferite iconite cu zombie sau cu dovleci de Halloween, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa faceti alegerile potrivite, deoarece acesta este singurul mod in care in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa spargeti iconitele care sunt diferite. Voi dragi copii o sa vedeti ca in momentul in care sunt toate iconitele la fel de la inceput, trebuie sa le spargeti inainte ca timpul sa expire, iar noi dragi copii o sa ne distram de minune impreuna si o sa vedeti ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca fiecare punct pe care il castigati in joc, va putea fi folosit sa cumparati decoratii de Halloween pentru petrecerea noastra. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Crush to Party Halloween Edition acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu halloween, jocuri de halloween online, jocuri 2019 halloween pentru copii, jocuri gratis halloween online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 290 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Crush to Party Halloween Edition , folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Crush to Party Halloween Edition !

Made by www.firstpixel.info