GARDIANUL SENTRY - JOCURI CU ARCURI SI SAGETI

GARDIANUL SENTRY - JOCURI CU ARCURI SI SAGETI

Cele mai populare JOCURI CU ARCURI SI SAGETI

Descrierea jocului Gardianul Sentry:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde mereu incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante si dragute. Astazi, o sa vedeti ca un nou joc online de baieti si cu impuscaturi apare aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va aparati turnul de toti micutii zombie scheleti care incearca sa va atace. Voi dragi copii o sa fiti un viking care are in dotare un arc si sageti nelimitate, iar asta inseamna ca puteti trage cu arcul ori de cate ori aveti nevoie sa distrugeti acesti zombie. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece trebuie sa aveti o precizie foarte buna, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa impuscati toti scheletii care incearca sa va distruga turnul, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri cu impuscaturi cu arc si sageti vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gardianul Sentry acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu impuscaturi, jocuri noi cu zombie, jocuri online cu zombie, jocuri de impuscati zombie, jocuri cu arc si sageti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 106 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gardianul Sentry, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Gardianul Sentry!

Made by www.firstpixel.info