MINI DOCTOR DE LIMBA - JOCURI CU DESPICABLE ME

MINI DOCTOR DE LIMBA - JOCURI CU DESPICABLE ME

Cele mai populare JOCURI CU DESPICABLE ME

Descrierea jocului Mini Doctor de Limba:
Va pregatim dragi copii astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete, pe care sa le jucai gratuit alaturi de personajele voastre preferate. O sa gasiti astazi un nou joc de fete si de baieti cu minioni, numit Mini Doctor de Limba, in care dragi prieteni o sa vedeti ca unul dintre Minonii lui Gru este ranit si are nevoie de ajutorul vostru sa se simta din ce in ce mai bine. Minionul are rani pe limba, iar voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa il ajutati folosind o gramada de medicamente si de ustensile, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa veniti cu cele mai bune medicamente si tratamente pentru limba si dintii minionului. Suntem siguri ca o sa deveniti cei mai buni doctori de pe site-ul nostru, astfel dragi prieteni o sa vedeti ca va puteti distra de minune si o sa vedeti ca alaturi de Minioni, o sa gasiti o gramada de alte jocuri cu Despicable Me. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mini Doctor de Limba acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu minioni, jocuri 2019 cu minioni, jocuri de fete cu minioni, jocuri online cu doctori, jocuri gratis cu doctori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 93 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mini Doctor de Limba, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mini Doctor de Limba!

Made by www.firstpixel.info