DOLLY PODIUM DE NUNTA - JOCURI DE FETE

DOLLY PODIUM DE NUNTA - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Dolly Podium de Nunta:
Personajele Dolly vin astazi dragi copii din nou aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, in care dragi prieteni o sa vedeti ca vom avea nevoie de ajutorul celor mai creative fete. Astazi,o sa vedeti ca doua fete Dolly vin pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare fashion, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe ambele sa fie modele de nunta pe podium si sa fie cele mai elegante fete care defileaza. Nu o sa fie usor insa deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, cele doua fete Dolly vor avea nevoie de o gramada de haine de nunta, coafuri si accesorii dintre cele mai interesante si moderne de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite. Trebuie sa gasiti rochii de nunta, accesorii de nunta, machiaje de nunta dar si coafuri de nunta pentru ambele fete Dolly din acest joc online fashion, iar voi o sa vedeti ca vor deveni usor cele mai elegante fete de pe podiumul de moda, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2019 pentru copii pe care sa le vedeti doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dolly Podium de Nunta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi fashion, jocuri de machiat online, jocuri de imbracat dolly, jocuri cu fete dolly, jocuri dolly cu mirese ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 84 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dolly Podium de Nunta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dolly Podium de Nunta!

Made by www.firstpixel.info