DESIGN DE MASCA DE HALLOWEEN - JOCURI CU SOFIA

DESIGN DE MASCA DE HALLOWEEN - JOCURI CU SOFIA

Cele mai populare JOCURI CU SOFIA

Descrierea jocului Design de Masca de Halloween:
Va aducem dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete, iar astazi o sa vedeti ca printesa Disney Sofia Intai se intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de una dintre cele mai noi si cele mai interesante provocari de Halloween de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca astazi, Sofia Intai isi doreste sa creati impreuna o gramada de masti de Halloween pe care printesa Disney sa o poarte impreuna cu noua sa costumatie de Halloween. Acesta va fi o noua provocare de imbracat, de coafat, de machiat si de decorat cu Sofia Intai, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa vedeti ca fetele de pe site-ul nostru vor reusi sa isi gaseasca unele dintre cele mai moderne dar si cele mai interesante hainede Halloween dar si machiaje de Halloween pe care doar printesle Disney le pot avea. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Design de Masca de Halloween acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu sofia intai, jocuri noi cu sofia intai, jocuri de fete cu sofia intai, jocuri 2019 cu sofia intai de halloween ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 110 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Design de Masca de Halloween, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Design de Masca de Halloween!

Made by www.firstpixel.info