MANAGEMENT DE AEROPORT 3 - JOCURI CU AVIOANE

MANAGEMENT DE AEROPORT 3 - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Management de Aeroport 3:
Pentru ca avem foarte multi baieti aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro care cauta mereu jocuri online cu avioane, astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus un nou joc online pentru copii cu Avioane. Acest joc online Management de Aeroport 3 este unul dintre cele mai interesante jocuri cu avioane, deoarece dragi copii o sa vedeti cat de multe avioane mici si avioane mari vor incerca sa aterizeze pe aeroportul vostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa dirijati intreaga circulatie pe intregul aeroport, iar voi dragi prieteni o sa acumulati puncte si bani cu fiecare avion care aterizeaza fara problema pe aeroportul vostru. Suntem siguri ca o sa va distrati si cu fiecare ban pe care il castigati, o sa reusiti sa va deschideti noi piste de aterizare si de decolare si o sa faceti loc la alte avioane noi care sa va aduca foarte multe puncte si foarte multi bani. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Management de Aeroport 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu avioane, jocuri de baieti cu avioane, jocuri pentru copii cu avioane, jocuri de indemanare cu avioane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 45 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Management de Aeroport 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Management de Aeroport 3!

Made by www.firstpixel.info