SIMULATOR TRANSPORT DE PRIZONIERI - JOCURI CU MASINI

SIMULATOR TRANSPORT DE PRIZONIERI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Simulator Transport de Prizonieri:
Va aducem dragi copii o gramada de jocuri interesante pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am adus un nou joc pentru copii din categoria de jocuri cu Masini 3D, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati puncte, astfel ca trebuie sa reusiti ca alaturi de masinile 3D si camioane 3D din acest joc online, o sa reusiti sa acumulati puncte daca transportati toti prizonierii din acest joc online. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe cu fiecare prizonier pe care il duceti la destinatie. Trebuie sa fiti rapizi si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti la destinatie fara sa faceti accident pentru a fi siguri ca nu evadeaza nici un prizonier, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2019 cu Masini si jocuri cu camioane. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Transport de Prizonieri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri cu camioane 3d, jocuri online cu masini, jocuri 2019 cu masini, jocuri pentru copii cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 137 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Transport de Prizonieri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator Transport de Prizonieri!

Made by www.firstpixel.info