TAFFY PUZZLE - JOCURI PUZZLE

Cele mai populare JOCURI PUZZLE

Descrierea jocului Taffy Puzzle:
Boomerang a creat noi personaje, iar astazi dragi copii voi va puteti intalni alaturi de ele chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa va aducem categoria de jocuri cu Taffy pe care voi sa o jucati atat pe telefon si pe tableta. Astazi, animalutele Taffy vin pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare puzzle, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe. Nu o sa fie usor deloc, insa alaturi de catelusul Taffy si pisica Taffy, trebuie sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit, pentru ca imaginea Taffy puzzle sa fie completa inainte ca timpul sa expire. In acest joc Boomerang cu animale, timpul vostru va fi limitat, astfel ca pentru a optine cat mai multe puncte, voi dragi copii trebuie sa reusiti sa vedeti cum puteti sa terminati de rezolvat puzzle-ul inainte ca timpul vostru sa expire. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Taffy Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu taffy, jocuri cu taffy 2019, taffy games, boomerang taffy online, jocuri boomerang cu taffy ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 91 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Taffy Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Taffy Puzzle!

Made by www.firstpixel.info