MAESTRI CU MASINI DRIFTURI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Maestri cu Masini Drifturi:
O gramada de jocuri online cu masini sunt deja disponibile aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, insa asta nu ne face sa ne oprim aici pe site-ul nostru, astfel ca astazi o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc numit Maestri cu Masini Drifturi. Acesta este un nou joc 3D cu masini, in care dragi copii o sa participati la unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive curse de masini de pe site-ul nostru. Astazi dragi prieteni o sa fiti din nou urmariti de politie, si pentru a reusi sa scapati, trebuie sa faceti cat mai multe drifturi cu masina, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest mod, orice curba o sa faceti veti avea o viteza mai mare deoarece nu incetiniti si nu puneti frana in adevaratul sens al cuvantului, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care veti reusi sa evadati de politie, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o multime de alte jocuri 2019 pentru copii pe care sa le jucati cu masini 3D. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Maestri cu Masini Drifturi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu masini de parcat, jocuri de curse cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 183 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Maestri cu Masini Drifturi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Maestri cu Masini Drifturi!

Made by www.firstpixel.info